Kontakt & support

Vi på Tempus finns här för att svara på dina frågor

Bra support är som fika – heligt!

Vi på Tempus finns här för att svara på dina frågor kring Tempussystemet, oavsett om du behöver användarhandledning, teknisk support, eller bara är nyfiken på de olika funktionerna som finns i Tempus. Våra användares synpunkter är viktiga för oss och vi tar gärna emot åsikter, idéer och förslag på hur systemet kan bli bättre. Det finns flera olika sätt att nå oss, välj det som passar dig bäst!

Forum

Har du tips på en ny smart funktion du skulle vilja se i Tempus, eller andra förslag på hur vi kan göra Tempus bättre? Kontakta oss via vårt idéforum – kanske blir just ditt förslag det vi satsar på nästa gång! Här hittar du även svar på vanliga frågor, och kan rösta på förslag som kommit in från andra användare. Välkommen in till vårt idéforum!

Telefon

För användarhandledning, ring 010-178 88 20 vardagar kl. 07.00–16.00.
För felanmälan, ring 010-178 88 29 vardagar kl. 07.00–16.00.

Mail

Vår support når du via support@tempusinfo.se, för övriga ärenden är det info@tempusinfo.se som gäller. Skicka ett mail till oss så svarar vi så fort vi kan!

Fjärrhjälp

Vill du ha hjälp via fjärrstyrning från oss på Tempus? Vi erbjuder oss att koppla upp oss till din dator och på så sätt ge dig den bästa tänkbara supporten. Vi använder oss av TeamViewer för att erbjuda fjärrhjälp, ett program som du laddar ner till din dator. Klicka här för att ladda ner TeamViewer, och välj att du vill köra programmet. Kontakta sedan vår tekniska support på support@tempusinfo.se och ange ditt telefonnummer, så kontaktar vi dig för vidare instruktioner.

Intresserad av Tempus?

Vill du veta mer om Tempus? Kontakta våra säljare på mail eller ring 010-178 88 11.

Vi vet att det finns många kommuner som är intresserade av att testa Tempus, och därför erbjuder vi nya kommuner en testperiod till en prisvärd kostnad. I ett sådant upplägg får ni chans att prova på fördelarna med Tempus, och vi hjälper självklart till med uppstart, support och utvärdering. Kontakta oss så diskuterar vi tillsammans igenom hur vi kan gå vidare med ett erbjudande som passar bäst för just er. Maila våra säljare, eller kontakta Joel, Jennie eller Gustaf (se kontaktuppgifter nedan).

Telefon

Ring till oss

Sälj - 010-178 88 10
Kundservice - 010-178 88 20
Vardagar 07.00–16.00
Felanmälan - 010-178 88 29
Vardagar 07.00–16.00

Brev

Skriv till oss

Sälj - sales@tempusinfo.se
Kundservice - support@tempusinfo.se
Ekonomi - faktura@tempusinfo.se
Information - info@tempusinfo.se
Post - Box 7024, 907 02 Umeå

Kartknapp

Hitta till oss

Umeå
Västra Kyrkogatan 11, 903 29 Umeå

Brev

Driftstatus

Tempus - Aktuell driftstatus

Vi jobbar på Tempus

Joel Hörnqvist

Verkställande direktör

Gustaf Olsson

Sälj- & utbildning

Jennie Sandersnäs

Sälj- & utbildning

Max Aktell

Produktansvarig &
Kundserviceansvarig

Stefan Sigvardsson

Grundare &
senior utvecklare

Márton Szücs

Grundare &
systemarkitekt

Simon Westerberg

Utvecklare & mjukvaruarkitekt

Undrar du över något?
Kontakta oss med din fråga! Skriv in ditt nummer här så slår vi dig en pling så snart vi kan. Du kan också skicka oss ett mail om det passar dig bättre.

Tempus Information Systems AB - Malå
Vi kommer ringa er så snart vi har möjlighet! sökning via hitta.se
Här hittar du alla våra kontaktuppgifter