iPad Tempus i verksamheten

Mer tid för barnen med Tempus Nuddis

Tempus Nuddis håller koll på scheman, frånvaroanmälningar och faktisk närvaro – allt för att du som personal ska kunna lägga din tid på barnen istället för administration.

Mindre administration – mer tid för pedagogik

Med Tempus får du som arbetar inom förskola och fritids direkt tillgång till scheman och frånvaroanmälningar, vilket leder till mindre administration och mer tid för det pedagogiska arbetet med barnen.

Faktisk närvaro

Tempus hjälper dig som personal att få en överblick över både schemalagd tid och den faktiska närvaron, vilket underlättar för planering av verksamheten och samarbete mellan avdelningarna. På översikten i Tempus visas barnens status just nu, och med hjälp av olika filtrerings- och sorteringsval kan vyn justeras för att visa precis det som passar er avdelning.

Full koll på de senaste ändringarna

I förskolans värld kan mycket hända från en dag till nästa, och Tempus hjälper personalen att ligga steget före och ständigt hålla sig uppdaterade. En sen schemaändring eller en oplanerad frånvaroanmälan visas direkt i Tempus och personalen får en klar och tydlig överblick över läget just nu.

Kommunikation med vårdnadshavare

Tempus gör det enkelt för personalen att kommunicera med vårdnadshavarna – till exempel via mailutskick, blogginlägg och information om speciella kalenderhändelser. Med Tempus får vårdnadshavarna en bättre inblick i verksamheten, och personalen når enkelt ut med viktig information.

Effektiv matplanering med Tempus i skolköket

Genom att få tillgång till aktuella scheman, dagens frånvaroanmälningar och barnens specialkost kan kökspersonalen planera matlagningen på ett effektivt sätt. På så vis slipper kökspersonalen slänga mat som blir över, och vet precis vilken specialkost som måste tas hänsyn till just idag.