Pratbubblor Referenser

Vi är inte ensamma om att älska Tempus – läs vad våra kunder säger!

Tempus i hela Sverige.


Tempus är ett välbeprövat system som idag används i över 30 kommuner runt om i hela Sverige.


Läs vad våra kunder säger
 • Mari-Ann Hagselius
  Handläggare & projektansvarig för Tempus, Lycksele

  Vi har märkt många positiva effekter efter införandet av Tempus. Det är enkelt för personalen att se barnens scheman och frånvaro, och man får en överblick över hur många barn som finns på varje avdelning. På så vis kan man hjälpa varandra istället för att ta in vikarier.

  För förskolechefer är det enkelt att ta ut statistik på faktisk närvaro utifrån inskrivna barn eller jämfört med schema.

  Vårdnadshavarna är också nöjda med Tempus! Det är smidigt att de kan registrera schema och frånvaro direkt via appen, och att de får meddelanden och påminnelser från personalen via Tempus.

 • Yvonne Häggbring
  Skoladmin, Torsås

  Vi är jättenöjda med Tempus! Vårdnadshavarna tycker att det är enkelt att använda och att det är ett smidigt sätt att kommunicera med förskolan/fritids på. Det är lätt att arbeta i och vi har verkligen nytta av all den statistik som vi får via Tempus.

  Tempus är användarvänligt och utvecklas efter önskemål från oss användare, och vi får alltid snabb hjälp av Tempus support när vi behöver det. Välkomna hit på studiebesök så berättar vi gärna mer!

 • Maria Larsson & Majvor Bildström
  Förskollärare, Malå

  Vi tycker att Tempus är ett enkelt och bra system. Några av de bästa funktionerna i Tempus är att man kan nå ut med information på ett enkelt sätt och att man snabbt och smidigt ser hur många barn som är på plats eller kommer inom kort.

  Det är smidigt att kunna se scheman direkt i Tempus och nu behöver vi inte längre ”tjata” på vårdnadshavarna.

 • Eva Jansson
  Administratör, Hällefors

  Vi tycker att Tempus är bra för alla! Det är kanon att kunna få fram all sorts statistik utan krångel för oss i ledningen och att ha faktiska och riktiga tider och data att förlita oss på.

  Tempus är enkelt att jobba i och har alltid support på plats när vi behöver dem. Vårdnadshavarna tycker också det är enkelt att arbeta med.

  Till alla som vill – välkomna hit på studiebesök om ni vill se hur vi jobbar med Tempus!