Ima229026 RET

Det här är Tempus

Vi som grundade Tempus pluggade på den tiden Interaktion & Design vid Umeå Universitet. Vi delade samma intresse för innovation och för livet. Genom ett projekt via vår arbetsgivare, Limes Audio AB, kom vi i kontakt med förskolor i Norrland. Det blev snabbt uppenbart att här fanns en outforskad värld.

För framtidens förskola

I vår kontakt med förskolor runtom i Norrland insåg vi att de befintliga teknologiska lösningarna för närvarorapportering i förskolan var inte anpassade för verksamheten. Vi beslutade oss för att åka runt i Sverige och lyssna på pedagoger, vårdnadshavare och administrativ personal.

Utifrån den information vi samlade på oss började vi det ständigt pågående arbetet; att utveckla funktioner som är helt anpassade för förskolans verksamhet. Pedagogerna på landets förskolor är vår näring, där hämtar vi dagligen inspiration och idéer för att fortsätta utveckla skräddarsydda lösningar för framtidens förskola.

Karta V3

Används i över 100 kommuner och friskolor

Idag används Tempus verktyg i 100 kommuner och friskolor, 1 800 förskolor och fritidshem med omkring 350 000 användare runtom i Sverige. Från landets minsta kommun Bjurholm till landets största – Stockholm. Vi jobbar ständigt för att förstå de dagliga utmaningar som de anställda upplever i verksamheten, men också som vårdnadshavare önskar i kontakten med förskolan.

Vi är idag marknadsledande tack vare vårt nära samarbete med användarna. Systemet fungerar så smärtfritt att vi sällan får frågor från våra användare, men när det uppkommer så ser vi till att snabbt ge svar.

Kom igång med Tempus

Tempus är det norrländska företaget med stor passion för innovation och med målsättningen att utveckla det bästa systemet för resursplanering, schemaläggning och närvarohantering för Sveriges alla förskolor och fritidshem!

{}

Annat intressant

Masma59858

Tempus Personal

Tempus Personal är ett digitalt verktyg för resurshantering i förskolan. Med smarta funktioner som planering av personal utifrån barnens närvaro, personalscheman och incheckning av personal.

Läs mer
DSC 7040

Tempus Barn

Tempus Hemma för vårdnadshavare och Tempus Nu för pedagoger är anpassade för att lyfta den information och de funktioner som är absolut viktigast för er.

Läs mer
Ima149714

Aktuellt

Här kan du hålla koll på senaste nytt från Tempus. Ta del av såväl aktuella rapporter och forskning som artiklar och filmer för pedagoger och mycket mer här.

Läs mer