DSC 7040

Det här är Tempus Barn

Digital schemaläggning, faktisk närvaro, frånvaroanmälan, automatiska påminnelser, pushnotiser och kommunikation med personalen är bara några av Tempus fördelar för vårdnadshavare. Det har aldrig varit enklare att schemalägga!

Masma65826

Håll koll på närvaro, frånvaro och tillvaro

Planering, kommunikation och schemaläggning är något som påverkar både dig som pedagog och barnens vårdnadshavare. Tempus Hemma för vårdnadshavare och Tempus Nu för pedagoger är anpassade för att lyfta den information och de funktioner som är absolut viktigast för er. Båda apparna tillhör Tempus Barn och är designade för att hålla koll på barnens närvaro, frånvaro och tillvarom och förenkla kommunikationen mellan pedagoger och vårdnadshavare. Jobba i webbläsaren eller i appen!

Schemaläggning

Som vårdnadshavare kan du lägga schema och det är även möjligt att kopiera mellan veckor och barn.

In- och utcheckning

Som pedagog får du full kontroll över barngruppen med schema, säkerhetslistor och dialog med vårdnadshavare.

Statistik

Faktisk närvaro mot schema, köksplanering eller närvarorapporter - i Tempus finns massor av statistik.

Fördelar för dig som...

Aktuellt

Frågor på det?

Hör av dig till oss om du har några funderingar gällande Tempus Barn eller våra verktyg.

Ima195640

Annat intressant

Masma59858

Tempus Personal

Tempus Personal är ett digitalt verktyg för resurshantering i förskolan. Med smarta funktioner som planering av personal utifrån barnens närvaro, personalscheman och incheckning av personal.

Läs mer
Ima229026 RET

Om Tempus

Pedagogerna på landets förskolor är vår näring, där hämtar vi dagligen inspiration och idéer för att fortsätta utveckla skräddarsydda lösningar för framtidens förskola.

Läs mer
Ima149714

Aktuellt

Här kan du hålla koll på senaste nytt från Tempus. Ta del av såväl aktuella rapporter och forskning som artiklar och filmer för pedagoger och mycket mer här.

Läs mer